Arenaförsäljning

Arenaförsäljning, där vi stolt innehar försäljningsrättigheterna på några av de mest ikoniska arenorna i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Med ett engagemang för överlägsen kundservice och innovativa lösningar har vi etablerat oss som ledande inom branschen.

Arenor i fokus

Vi har exklusiva försäljningsrättigheter för några av de mest eftertraktade arenorna i Norden, där bland:  

Pop-up butiker

För att ytterligare förstärka artisters varumärke har vi framgångsrikt utvecklat ett antal pop-up butiker för några av musikvärldens mest inflytelserika namn, inklusive:

Swedish House Mafia

Vår pop-up butik för Swedish House Mafia skapade en häftig atmosfär där fans kunde fördjupa sig i bandets värld och skaffa exklusiva merchandise.

One Direction

Vi skapade en unik shoppingupplevelse som tog inspiration från One Directions energi och entusiasm. Resultatet var en lyckad försäljningsplats som gav fansen minnen för livet.

Kent och Depeche Mode

Våra pop-up butiker för legendariska band som Kent och Depeche Mode var en hyllning till deras arv. Genom noggrant utformade butiksupplevelser lyckades vi förmedla bandens unika stil och estetik.

Vår expertis

Vårt dedikerade team av professionella säljare, eventplanerare och ansvariga strävar alltid efter att överträffa förväntningar. Vi kombinerar lokal kännedom med kundnära bemötanden för att skapa framgångsrika resultat.